Rejse afrikansk dans nær ved Hovedstadsområdet

Vest Afrikansk Trommedans. Vest Afrikansk Tromme-Dans & Show. Autentisk Afrikansk Trommedans & Show. Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med . jul Natbar på Bremen – dans til langt ud på natten. I Bremen Teaters foyer ligger Natbar, hvor der er højt til loftet og plads til, at alle udefra kan. Danskernes voksende glæde ved salsadans og cubansk musik bringer nu det mest Vi tilbyder 2 ugers danse- og kulturrejse til Havana på Cuba. Vi har lavet . DGI Dans og Musik har tilbud inden for et væld at stilarter. Jepsen, der førte pigerne på en rejse gennem stilarterne Contemporary/Moders og Hip Hop/Funk. Book en danser til din fest eller arrangement nær Greve - Hos Eventzonen kan du finde Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med Afrikansk Sang, Dans,. Så lad mig tage jer med på en rejse til det nordlige Indien - nærmere Punjab!. Vi er størst Spanien - bestil din rejse i dag. bombastiske strengedans. Ferie i Spanien er lig med ferieglæde i stor stil, og hos Bravo Tours har vi lang erfaring.

Kommende Begivenheder

Naturen er helt unik og med mere end 1. DGI sætter en ære i at tilbyde bredde. Janus Mohr er instagram kendt og lidt af en festabe. Vi laver rigtige mange events for firmaer. Mandage — Vesterbro, Lyrkskovgade 4. Fra bjergtoppen ser man det smukke skovklædte landskab, de mange bugter med rolige strande og kilometervis af smukke stensætninger, der afgrænser alle veje og marker. Condesa — soft tacos og eksotisk musik Condesa er både en bar og et spisested, som byder på lækre soft tacos, drinks og Høcker øl.

DGI Dans og Musik vil:

Afrikansk Danse- og tromme workshop med Cynthia. Mallorca - verdens smukkeste ferieø Mallorca ligger i Middelhavet sydøst for Barcelona og er vaskeægte ferieklassiker. I pauserne mellem præsentationerne på scenen vil der blive spillet musik af DJ Tevi Lawson fra Togo og vist billeder på storskærm: Opgaverne er også meget forskellig. Feriens højdepunkter er indhyllet i en fantastisk stemning præget af en lang historie og en rig kultur med masser af hjertevarme traditioner.

Danseundervisning til fest eller event nær København

Afrikansk Dans med Robert Ssempijja Vi viser nogle afsnit fra en rejse gennem Sydafrika, Botswana, Namibia, Zimbabwe, . Underviser i afrikansk dans er Cynthia, som er professionel danser fra Ghana, der har .. Ascofare tilhører songhai-folket nær Gao, hvor filmen foregår. Danskernes voksende glæde ved salsadans og cubansk musik bringer nu det mest Vi tilbyder 2 ugers danse- og kulturrejse til Havana på Cuba. Vi har lavet . Vi er størst Spanien - bestil din rejse i dag. bombastiske strengedans. Ferie i Spanien er lig med ferieglæde i stor stil, og hos Bravo Tours har vi lang erfaring. DGI Dans og Musik har tilbud inden for et væld at stilarter. Jepsen, der førte pigerne på en rejse gennem stilarterne Contemporary/Moders og Hip Hop/Funk. jul Natbar på Bremen – dans til langt ud på natten. I Bremen Teaters foyer ligger Natbar, hvor der er højt til loftet og plads til, at alle udefra kan. Book en danser til din fest eller arrangement nær Greve - Hos Eventzonen kan du finde Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med Afrikansk Sang, Dans,. Så lad mig tage jer med på en rejse til det nordlige Indien - nærmere Punjab!.